sky preloader

Vesti Inovativan i Modularan Program
Tehnologija Po Svetskim Standardima
Izuzetan Studijski i Radni Prostor

Kursevi iz svih oblasti muzičke produkcije SKY™ ACADEMY_

Datum22. January, 2021

Imate iskustva u muzičkoj produkciji ali nedostaje vam ekspertsko znanje? Usavršite svoje veštine i unapredite znanja na kursevima koje organizuje SKY Akademija.

Polaznici kurseva koji traju nekoliko meseci, dobijaju praktična uputstva za rad i usavršavanje iz prve ruke - od renomiranih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u muzičkom biznisu. Osim najboljih predavača, SKY Akademija obezbeđuje polaznicima rad na najsavremenijoj tehnologiji i u najmodernijim programima.

U zavisnosti od teme kursa, polaznici stiču praktična znanja i preporuke u različitim oblastima - od modernih tehnika pevanja, preko snimanja zvuka za film, specifičnih zahvata u programima Pro Tools, FL Studio, Logic Audio, pa sve do DJ kursa, ili kursa koji će polaznike za samo 2 meseca i 8 termina naučiti kako da komponuju i odsviraju određene numere na klaviru iako nemaju iskustva u sviranju tog instrumenta.

MIX BUSTERS kurs sa Aleksandrom Buzadžićem, FL STUDIO MASTER sa Milošem Đurićem i Vladom Gavrićem, PRO TOOLS ADVANCED TECHNIQUES sa Markom Đurasević, LOGIC AUDIO MASTERS kurs sa Filipom Kuranjijem – samo su neki od brojnih kurseva koje organizuje SKY Akademija, a koji počinju već u martu.

MIX BUSTERS omogućava sticanje znanja o raznim, specifičnim tehnikama miksa i masteringa na miks sesijama poznatih pesama. FL STUDIO je trenutno najpopularniji program za komponovanje i muzičku produkciju na svetu, koji nudi fantastične mogućnosti da se muzički izraze i oni koji nikada nisu svirali nijedan instrument a imaju talenta za muzičku produkciju.

“Poslednjih 20 godina, Pro Tools je svetski standard u produkciji muzike i dizajnu zvuka na filmu, koji još uvek odoleva uvođenju nove tehnologije u svoje najnovije verzije softvera. Iz našeg iskustva, veoma mali broj ljudi ima znanja da iskoristi sve mogućnosti ovog programa. Zato smo napravili kurs da bi kolegama pomogli da ga iskoriste u potpunosti. Tu je i Logic Audio, program koji uz Pro Tools, FL Studio i Cubase čini svetski standard muzičke produkcije. Za sada smo se opredelili za pomenuta tri ali ćemo uskoro da pokrenemo i kurs koji će se odnositi na sve tajne Cubase programa.” kaže Ivan Kljajić, direktor SKY Akademije, i dodaje: “Demokratizacijom tehnologije, prelaskom iz analognog u digitalni svet zapisa zvuka i muzike, svako ko ima računar kod kuće praktično ima svoj home studio. Tehnologije ima, ali fali znanja da se tehnologija upotrebi na pravi način, i tu smo na tragu svrhe ovoga što radimo.”

Više informacija o kursevima možete pronaći na sledećem linku