sky preloader

Vesti Inovativan i Modularan Program
Tehnologija Po Svetskim Standardima
Izuzetan Studijski i Radni Prostor

Prva generacija polaznika SKY™ ACADEMY započela studije Program - Dizajn zvuka i muzička produkcija_

Datum16. December, 2020

Prva generacija polaznika SKY™ ACADEMY započela studije na programu Dizajn zvuka i muzička produkcija

Predavanja na SKY™ ACADEMY danas su zvanično počela! Polaznici prve generacije studijskog programa Dizajn zvuka i muzička produkcija imali su prvo od 64 predavanja koja ih očekuju tokom narednih 18 meseci trajanja programa.
Edukacija mladih talenata je jedan od prioriteta naše kompanije, a najbolji polaznici dobiće priliku da, nakon završenih studija, postanu deo uspešnog Skymusic tima.
"Već godinama, Skymusic je inovator u produkciji najvećih audio-vizuelnih događaja ne samo u Srbiji, nego i u regionu, a po dostignućima smo prepoznati i u Evropi i svetu. Novi izazovi i nove tehnologije traže nove kadrove i nadamo se da ćemo, pokretanjem Akademije koja je posvećena edukaciji usmerenoj na rad sa velikim, srednjim i malim formatima, prevazići jaz između naše ogromne ambicije i postojećih kapaciteta tržišta rada. Posebno mi je drago što primećujem da našu prvu generaciju studenata čine mladi ljudi od 20 do 27 godina, što smo prepoznati kao kompanija u kojoj se vide u budućnosti... to mi govori da smo na dobrom putu." rekao je Milenko Škarić, vlasnik kompanije Skymusic.

Tokom studija, polaznici će izučavati sve korake pre-produkcije, produkcije i post-produkcije zvuka: od pozicije asistenta u studiju, preko posla snimatelja i miksera muzike, do muzičkog producenta na konkretnim projektima. Polaznici će imati jedinstvenu priliku da profesionalnu praksu stiču na najvećim regionalnim muzičkim manifestacijama kao što su EXIT, Music Awards Ceremony (MAC), Belgrade Beer Fest, Music Week Festival i na drugim projektima koje realizuje ????????™ Creative Hub u okviru ???™ Entertainment Group.