sky preloader

Sound Design & Music Production Inovativan i Modularan Program
Tehnologija Po Svetskim Standardima
Izuzetan Studijski i Radni Prostor

Sound Design & Music Production Opis & Praksa_

Program dizajn zvuka i muzička produkcija koncipiran je tako da obuhvata izučavanje svih koraka pre-produkcije, produkcije i post-produkcije zvuka:

  • od pozicije asistenta u studiju, preko posla snimatelja i miksera muzike, muzičkog producenta do snimatelja zvuka ne terenu i dizajnera zvuka u postprodukciji
  • na konkretnim projektima, koje realizuje 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ Creative Hub u okviru 𝗦𝗞𝗬™ Entertainment

Profesionalna praksa sprovodiće se na manifestacijama kao što su:

  • EXIT
  • Music Awards Ceremony/MAC
  • Belgrade Beer Fest
  • Music Week Festival i drugi

Smerovi

Inovativan i Modularan Program

Šta mi je potrebno za upis i kada je upis na SA?

Ako imaš više od 16 godina i želju za kredibilnim znanjem, možeš da upišeš SA u prvoj generaciji polaznika.

18 meseci – 64 predavanja - 192 sata Trajanje_

Studijski program je koncipiran da traje efektivno 18 meseci. Redovan program na 𝗦𝗞𝗬™ ACADEMY traje ukupno 16 meseci (u dinamici od četiri tročasovna predavanja mesečno), nakon čega sledi profesionalna obuka u trajanju od dva meseca. Uz letnje i zimske pauze, školovanje traje ukupno dve godine.

Tehnologija Po Svetskim Standardima

Školarina / Cena Sound Design & Music Production_

Polaznici godišnju školarinu plaćaju na dva načina:

1. Uplatom godišnje školarine u celosti u iznosu od 2.880 EUR.

2. Plaćanjem godišnje školarine na rate u ukupnom iznosu od 3.240 EUR i to:

  • prva uplata u visini iznosa 3 mesečne rate, odnosno 810 EUR
  • ostatak u 9 mesečnih rata po 270 EUR

Izuzetan Studijski i Radni Prostor

SKY™ ACADEMY predstavlja jedinstven i modularan način edukacije koji u najmodernijem prostoru, sa najsavremenijom opremom u Jugoistočnoj Evropi, kreativcima i savremenim stvaraocima omogućava da svoja znanja i talente podignu na viši nivo.

1. MULTIMEDIA BASIC

Entertainment is Business!

The World of Music & Sound

Give Us Some Light!

Photo Like a Pro!

2. RECORDING & MIXING

Pro tools Mania 1

Studio & Live Explained

Recording Without Burning

Mixing Some Stuff Rare

3. MUSIC PRODUCTION

Pro tools Mania 2

Voicing Composing & Arranging 2020

My Beauty Keyboards

Mixing Some Stuff Medium

4. SOUND DESIGN

Pro tools Mania 3

Sound Field Recording

Dialog FX, SFX, Foley editing

FTV Mixing and Post Production

5. PROFESSIONAL PRACTICE

Dodatna vrednost Sound Design & Music Production_

𝗦𝗞𝗬™ ACADEMY polaznicima dostupan je 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ Studio sa šest tonskih studija i dvadeset radnih stanica, gde će se obavljati praktična nastava.

Posvećenost stvaranju ovog projekta po sistemu "korak po korak" zahtevala je integraciju izuzetno složenih tehničkih i akustičkih standarda sa ugodnim i kreativnim okruženjem. Studiji su dizajnirani tako da ne odvlače pažnju od muziciranja, već poboljšavaju i podržavaju različite faze umetničkog stvaranja i produkcije. Jedinstvena arhitektura prostora omogućava da se savremena tehnologija koristi u potpunosti, u svim fazama produkcije, od snimanja i miksanja, do masteringa i post-produkcije.

Praktična nastava je najvažnija!

U najopremljenijem studijskom prostoru na ovim prostorima, najistaknutija imena audio&video produkcije imaju za cilj da svoje višegodišnje iskustvo kroz praktičnu nastavu i “case study” slučajeve, te profesionalne veštine i znanja u području multimedijalne industrije, prenesu svim polaznicima akademije.

𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ Studios koncipiran je za snimanja, miksanja, surround miksanja, mastering, filmske i video postprodukcije po najvišim svetskim standardima. U srcu sistema se nalaze SSL C200 i C300 konzole, MAC PRO sa ProTools HD sistemom za snimanje i preslušavanje na prvoklasnim Genelec 1234 A monitorima. Veliki izbor mikrofona (legendarni Telefunken ELA M 251E, AKG C12, Neumann U87) i dodatne analogne opreme poput NEVE 8816 sabirnice, AMEK 9098, AVALON VT 737/747 predpojačala, različitih pažljivo biranih ekvilajzera i efekt procesora dodatno će doprineti konačnoj zvučnoj slici snimka.

Studio poseduje nov SHIGERU KAWAI koncertni klavir kao i veliki izbor klavijatura i sintisjzera među kojima se izdvajaju KORG(KRONOS 2, PROLOGUE 16, R3), WALDORF QUANTUM, ARP ODYSSEY, AKAI MPC X ritam mašina i druge kvalitetne opreme koja se konstantno dopunjava.

Završni ispit i sertifikacija Sound Design & Music Production_

Nakon uspešnog završetka prve godine 𝗦𝗞𝗬™ ACADEMY, polaznici dobijaju sertifikat o uspešnom završetku prvog stepena studijskog programa, dok nakon kompletiranja kursa dobijaju sertifikat o završetku master studija.

Kako da upišem SA? Prvi korak je da popuniš formular_